fredag 4. mai 2012

Nye bøker på nynorsk!

Biblioteket har fått inn nye bøker på nynorsk.
Det er ikke alltid like lett eller spennende å lese nynorsk. Men biblioteket har nå tatt inn flere nynorske titler derav mange er kriminaler og fantasy. Om boka er spennende nok vil nok også leseren synes det er lettere å lese nynorsk. Vi har tatt inn to kriminaler av Sigrun Mettenes som heter "I mørket er alle katter grå og "Den grå skugge". Også en kriminalroman av ¨Matti Rönkä "Med mord i blikket" og "Evig skal døden vera" av kroken og Kolden.
Videre har vi også tatt inn to titler innen fantasy. I kjølevannet av den kommende kinopremieren av Hobbiten, har vi tatt inn denne boken på nynorsk. En ny fantasy-serie på nynorsk av Kristine Tofte "Song for Eirabu", har vi foreløpig tatt inn bok nr en "Slaget på Vigrid".
To andre titler er en dobbelbok av Ragnar Hovland som inneholder titlene "Paradis" og "Eline og Julie tar ferja" og den siste er en bok med biografisk innhold som omhandler rasisme og menneskerettigheter, som heter "Rosas buss" av Fabrizio Silei.

Du kan låne de på biblioteket: http://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/web/search.aspx?ST=Normal&Unit=28399&db=ostfold-vgs-felles#&&/wEXAwUBawVKU1ArJTNkK25ubyUyNStBTkQrJWMzJTg1UislM2UlM2QrMjAxMCtBTkQrJWMzJTg1UislM2MlM2QrMjAxMiU3Y1RJJTJiU0UlN2MFAXAFATAFAWQFEDAlN2M2NjAzJTdjMCU3YzDRhEr6b76IoN8IZwgOrk25CruyHg==

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar